Over ons bedrijf

Goois Verwarmings- en Installatiebedrijf Robert van der Poel heeft sinds 1972 op alle onderdelen die betrekking hebben tot het vakgebied verwarmings- en water installatie ruime ervaring.

Goois Verwarmings- en Installatiebedrijf Robert van der Poel is als gas- en water technisch erkend installateur thuis in alle cv-, gas-, water- en installatiedisciplines:

  • Woonhuizen
  • Nieuwbouw
  • Bedrijfspanden
  • Renovatie

Ons vakgebied varieert van gasinstallaties, waterinstallaties, centrale verwarming, sanitair,  vloerverwarming tot airconditioning, zonnepanelen en dakbedekking. Dit natuurlijk met alle voorkomende werkzaamheden.

Wij maken gebruik van de modernste technieken en kwalitatief hoogstaande producten. U kunt bij ons terecht voor zeer deskundig en professioneel advies. Service naar de klanten toe staat bij ons hoog in het vaandel. Als klant van Goois Verwarmings- en Installatiebedrijf Robert van der Poel bent u verzekerd van een optimaal werkende verwarmingsinstallatie.

Wij hebben geen “9-17” mentaliteit

Goois Verwarmings- en Installatiebedrijf Robert van der Poel verwarmt, installeert en onderhoudt cv-installaties niet alleen in het Gooi (Huizen, Laren, Blaricum, Bussum, Hilversum) maar ook in Leusden, Amersfoort, Zeist, Utrecht en Soest. Wij zijn officieel dealer van Nefit en Bosch, maar bieden natuurlijk service en onderhoud voor bijna alle merken cv-ketels.