ONDERHOUD AAN UW CV-KETEL?

KIES  VOOR OK CV

OK CV certificaat voor Goois Verwarmings- en Installatiebedrijf Robert van der Poel

Wilt u veilig én energiezuinig stoken? Laat uw cv-ketel dan regelmatig (1x per jaar) onderhouden door OK CV Goois Verwarmings- en Installatiebedrijf  Energie Service Specialist Robert van der Poel. Dan weet u zeker dat het met de kwaliteit goed zit.

OK CV staat voor kwaliteit: alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en beschikken over gediplomeerde Energie Service Specialisten voeren dit label. Kiest  voor OK CV? Dan weet u zeker dat uw cv-ketel wordt gecontroleerd door een ervaren vakman. Iemand die precies werkt volgens de wettelijke regels en eisen van de fabrikant. Na controle krijgt u bovendien een beoordelingsrapport. Hierin leest u wat de technische staat is van uw cv-ketel en krijgt u adviezen om slimmer en zuiniger te stoken. Zo voorkomt u onveilige situaties, verkleint u de kans op storingen en verlaagt u uw energiekosten. Kijk voor meer informatie op http://www.ok-cv.nl

Laat uw installatie goed controleren en inregelen.

De voordelen van regelmatig onderhoud.

Uw cv-ketel maakt deel uit van een ingewikkelde installatie waarin veel samenkomt: gas, water, elektra, rookgasafvoer, luchttoevoer, waterafvoer. Om er zeker van te zijn dat u elke dag veilig en zuinig kunt stoken, is het nodig uw cv-ketel regelmatig (1x per jaar) te laten controleren. Met het OK CV kwaliteitslabel heeft u de zekerheid dat uw ketel gecontroleerd en ingeregeld is door ons als bedrijf dat aan alle eisen van het OK CV kwaliteitslabel voldoet. En dat uitsluitend werkt met gecertificeerde Energie Service Specialisten. 

Een echte vakman.

Uw Goois Verwarmings- en Installatiebedrijf  Energie Service Specialist Robert van der Poel is een goed opgeleide vakman die extra geschoold is in rookgasanalyse, energieadvies en advisering. Daardoor bent u zeker van de beste hulp en advies bij het terugdringen van uw energieverbruik en het verlagen van uw energiekosten.

Alles OK:

Uw ketel is veilig

√ U heeft minder kans op storingen

Uw verwarmingsinstallatie gaat zuiniger om met energie

U weet hoe u energie kunt besparen