Uw cv-ketel huren bij Nefit en laten installeren door Goois Verwarmingsbedrijf

Altijd verzekerd van warmte en warm water vanaf € 0,92 per dag.

Voordelen van huren

  • Geen grote investering ineens
  • Vast laag maandbedrag
  • Geen extra kosten voor installatie (g*)
  • U heeft geen extra kosten voor onderhoud
  • Er zijn geen extra kosten voor service en reparaties
  • Transparant contract: 12 jaar verzekerd van warmte en warm water
  • Wij helpen bij het kiezen van de juiste ketel

Inclusief Nefit Veiligheidspakket

Nefit en Goois Verwarmingsbedrijf Robert van der Poel  staan voor zekerheid. Bij installatie van uw nieuwe ketel vervangen we meteen de oude rookgasafvoerpijp door een nieuwe. We monteren een nieuw expansievat en vervangen andere belangrijke zaken rondom de ketel. We controleren de aansluitingen op gaslekkages en we meten of er geen koolmonoxide vrijkomt. Zo voorkomen we onveilige situaties. Als u kiest voor een huurketel, is dit pakket inbegrepen in de huurprijs.

Rechtstreeks bij Nefit

Als u kiest voor een ketel bij Nefit, doet u direct zaken met de fabrikant. Dat geeft zekerheid. De beste en nieuwste toestellen plus vakkundige installatie door ons als Gas-, watertechnisch en Nefit Partner Installateur. De cv-ketel en thermostaat worden voor u veilig geïnstalleerd. De looptijd van een huurcontract is 12 jaar en u kunt in die periode rekenen op periodiek onderhoud, 24/7 bereikbaarheid en hulp bij storingen.

Service en onderhoud inbegrepen

Bij de all-in huurprijs zijn de kosten voor onderhoud conform de voorschriften inbegrepen. Tweejaarlijks komen wij Goois Verwarmingsbedrijf Robert van der Poel langs om de cv-ketel te inspecteren en schoon te maken. Is er een storing, dan kunt u dat 24 uur per dag, 365 dagen per jaar melden en wordt deze snel en onder garantie verholpen.

Welk toestel past bij mij?

Uw nieuwe HR-ketel vindt u snel via de online advies en offerte tool op Nefit.nl. Voor persoonlijk advies kunt u altijd terecht bij ons, uw Nefit Dealer. De populairste toestellen van dit moment zijn Nefit TrendLine en Nefit ProLine NxT.

Huur de Nefit ProLine Nxt en laat hem installeren door Goois Verwarmingsbedrijf Robert van der Poel

Nefit ProLine NxT huurt u al vanaf € 28,99 per maand

ProLine NxT is een van de populairste HR-ketels van Nederland. De kleinste, maar ook de meest compleet uitgeruste in zijn soort. Past vrijwel overal, maar levert prestaties van formaat. In alle opzichten een klasse beter dan vergelijkbare toestellen.

Huur de Nefit TrendLine en laat hem installeren door Goois Verwarmingsbedrijf Robert van der Poel

Nefit TrendLine huurt u al vanaf € 35,49 per maand

Met TrendLine haalt u in alle opzichten de toekomst in huis. Het toestel behoort tot de top van de nieuwste generatie hoogwaardige HR-verwarmingsketels. Optimale comfortbeleving, compact formaat en duurzame kwaliteit. Samen met de populaire Nefit Easy slimme thermostaat zorgt TrendLine voor een extra groen Energielabel: A+, dus voor extra besparing.

Bij de huur van een cv-ketel huurt u ook de Nefit ModuLine Easy en laat hem installeren door Goois Verwarmingsbedrijf Robert van der Poel

Ook een (slimme) thermostaat

Als u een cv-ketel huurt bij Nefit, huurt u deze inclusief thermostaat. Van eenvoudig tot geavanceerd: u kiest zelf. Bijvoorbeeld Nefit Easy, de eerste slimme thermostaat die u zonder contract of abonnement kunt gebruiken. U kunt uw verwarming overal bedienen via de Easy app, waar u ook bent.

 

Klik hier voor online advies en meer informatie.